Not displayed: "gauge" in singlestat + "current" in graph panel

Hello! My name is Pavel, I’m from Ukraine, Kiev.
I don’t have the following functions in Grafana, help, please, to understand:

  1. The Gauge function. I choose the necessary check, but the Gauge does not move.
  2. Spark lines don’t work too.
  3. “Min, Max, Curent” functions on the graph not displayed.

Grafana version: 4.6.1
Hardware platform: RaspberryPi 3B.
OS version: 2017-09-07, 4.9.
Database: InfluxDB 1.3.7.

P.S. How to calculate and display the average arithmetic value, based on the readings of eight temperature sensors?

all

Gauge dont work



Any advice? What’s wrong with the settings?

Hi,

I have exactly the same issue. It seems to be more a bug then a misconfiguration.

Two other setting are not working:

  • Background Color or Text Font Color don’t match the color of the Thresholds settings
  • Font size doesn’t seems to work too. Prefix or Postfix text have the same size then Stat text Font Size

Actually used configuration:

Grafana version: Version 4.6.3 (commit: 7a06a47)
Hardware platform: RaspberryPi 3B.
OS version: Linux raspberrypi 4.4.13-v7+ #893 SMP Wed Jun 8 14:39:18 BST 2016 armv7l GNU/Linux
Database: InfluxDB 1.4.2

Regards from Luxembourg, Eric

I have the same issue, any thoughts? anyone?

i have the same issue
but i have 5 gauge meters 3 of them are working the others not

i have an image of these

the Arduino Humidity and the Arduino Temperature not working
grafana version:
Version 5.3.4 (commit: 69630b9)
database: influxdb version 1.7.1
harware: Raspberry Pi 3B
software OS:Linux raspberrypi 4.14.79-v7+ #1159 SMP Sun Nov 4 17:50:20 GMT 2018 armv7l GNU/Linux
fixed:
i gave the database an string not an integer so i converted my string to float and now it works fine