Problem with loading data into time series dashboard

Hello, I have written a script that pulls data from a table, I try to display it in graphan, the chart loads correctly, but after a few minutes it stops and I do not know why this happens, after removing the entries from the table the chart draws again.
Have any of you had a similar case maybe you can advise what I should do in this situation.

I would also add that in tcpdump you can see that communication between the base and graphana is maintained, and the graph does not update.

tcpdump: verbose output suppressed, use -v or -vv for full protocol decode
listening on any, link-type LINUX_SLL (Linux cooked v1), capture size 262144 bytes
21:32:22.350522 IP 172.17.0.2.50082 > 192.168.89.245.3306: Flags [.], ack 4288875651, win 501, options [nop,nop,TS val 140548152 ecr 4243149], length 0
E…4.-@.@…Y…&…
..8.@.. 21:32:22.350522 IP 172.17.0.2.50082 > 192.168.89.245.3306: Flags [.], ack 1, win 501, options [nop,nop,TS val 140548152 ecr 4243149], length 0 E..4.-@.@.........Y.......&................ ..8.@…
21:32:22.350734 IP 192.168.89.84.50082 > 192.168.89.245.3306: Flags [.], ack 4288875651, win 501, options [nop,nop,TS val 140548152 ecr 4243149], length 0
E…4.-@.?.|…YT…Y…&…4…
.`.8.@…
21:32:22.350968 IP 192.168.89.245.3306 > 192.168.89.84.50082: Flags [.], ack 1, win 227, options [nop,nop,TS val 4246925 ecr 140427210], length 0
E…4SQ@.@…Y…YT…&…
.@…^…
21:32:22.350994 IP 192.168.89.245.3306 > 172.17.0.2.50082: Flags [.], ack 1, win 227, options [nop,nop,TS val 4246925 ecr 140427210], length 0
E…4SQ@.?.!..Y…&…b…
.@…^…
21:32:22.351011 IP 192.168.89.245.3306 > 172.17.0.2.50082: Flags [.], ack 1, win 227, options [nop,nop,TS val 4246925 ecr 140427210], length 0
E…4SQ@.?.!..Y…&…b…
.@…^…