No Data is showing on Grafana Dashboard

Hello,

I’m new at Grafan and Prometheus. I’ve added a data source(prometheus) in Grafana. Then imported a dashboard from “https://grafana.com/grafana/dashboards/11074".Below is my Dashboard which is showing empty results.So kindly check and suggest.

Thanks,
Vishnu.

Hi,

Have you fixed this issue? Even i am facing the same issue… Please help me on this

Please don’t post the same question under multiple topics / subjects.

It’s not going to get you a quicker or better answer, and some people might
feel that it’s pushy or irritating and therefore ignore it.

Better to simply ask under the single best category you think fits and see
whether someone is able to help out.

Also, providing a reasonable amount of information about where you’re starting
from and what you’ve done will help people to understand your problem.

For example:

  • which version of Grafana are you using?

  • how did you install it?

  • which Operating System (and version) are you running it under?

  • how have you configured the query which is causing problems?

  • what error message are you getting to show that there’s a problem?

  • what does the Query Inspector show for the query you have a problem with?

Finally, please remember that some people read these postings as an email
list, which does not convey images, so screenshots etc. are going to make it
more difficult for those people to help.

If the error message you’re getting (in a log file or on screen) can be quoted
as text instead of as an image, more people will be able to read it and help.

So, specifically in response to your question:

“I am facing the same issue” - please explain how you configured your data
source, what your query is, what the query inspector shows, and any other
information which you think might be helpful for someone else to understand
the problem you have.

Regards,

Antony.

Hi,

Sure… will follow the same in future…

please find my response below.

  • which version of Grafana are you using? - grafana-7.1.0-beta2.windows-amd64

  • how did you install it? - I am using this in windows 10 for testing

  • which Operating System (and version) are you running it under? Windows 10

  • how have you configured the query which is causing problems? I have just used the JSON file that is available in below website
    https://grafana.com/grafana/dashboards/2129

  • what error message are you getting to show that there’s a problem?
    No error message, it is just not showing the data while using the JSON file from that website. However, if i create a new panel manually with a basic commands then i can see the data on the dashboard.

  • what does the Query Inspector show for the query you have a problem with?
    This is what i can see on Query Inspector.
    Object

request:Object

url:“api/datasources/proxy/2/api/v1/query_range?query=wmi_logical_disk_free_bytes%7Binstance%3D~%22%22%2C%20volume%20!~%22HarddiskVolume.%2B%22%7D&start=1593750660&end=1593761460&step=20&timeout=60s”

method:“GET”

response:Object

status:“success”

data:Object

resultType:“matrix”

result:Array[0]

Please assist on this, i am new to this.