Unable to login in Iframe with http (loop) [v7.2.1]

Hello,

I developped a webpage embedding Grafana but it’s impossible to login with a http server configuration (working with https, but i dont have certificates so I prefer to stay with http).
After click Login button, the page redirect me to the same login page with “Loggin Succed” message and nothing else happens, no error.
It works when I access to Grafana without iframe, directly with browser tab and almost only when clean cookies.
I tried from the server himself with chrome and firefox, and with another Windows server from local network on chrome, same behavior.

I tried cleaning cookies and private tab.

I tried also to set cookie_samesite to none, disabled, strict and lax and cookie_secure to false and true.

What can be wrong ?
Thank you !

  • What Grafana version and what operating system are you using?
    Grafana 7.2.1 / Windows Server 2016 Standard

  • What are you trying to achieve?
    Login to Grafana in iframe with http protocol

  • How are you trying to achieve it?
    Setup iframe with grafana address and port, enter the right credentials in the form.

  • What happened?
    Redirect to the same page with “logged in” message, no error

  • What did you expect to happen?
    Redirect to dashboards page

  • Can you copy/paste the configuration(s) that you are having problems with?
    cookie_secure = false
    cookie_samesite = strict
    allow_embedding = true

  • Did you receive any errors in the Grafana UI or in related logs? If so, please tell us exactly what they were.
    No error in UI and in server console.

  • Did you follow any online instructions? If so, what is the URL?
    YES
    Login Page redirect to login page after successfull login
    Grafana v7.0.3 login loop · Issue #25758 · grafana/grafana · GitHub
    And others

This topic was automatically closed after 365 days. New replies are no longer allowed.